Hrana za mačiće

Natures Protection hrana za mačiće – Savršen nutritivni izbor za zdrav razvoj vaših mačića

Nature’s Protection hrana za mačiće je suva hrana za kućne ljubimce posebno namenjena mačićima do 1 godine starosti. Sadrži esencijalne nutrijente za optimalan razvoj kostiju, snažne mišiće i izdržljivost. Nature’s Protection Kitten Poultry with Krill uključuje prirodne prebiotike poput Yucca schidigera i ekstrakata kvasca koji pomažu jačanju prirodnog odbrambenog sistema mačića.

Vidi Natures Protection Kitten Poultry with Krill 400g na Shoppsteru

Ovaj proizvod u svom sastavu sadrži pileće meso, kukuruzni gluten, pileću mast, pirinač, kukuruz, ribu, suva jaja, riblje ulje, pulpu repe, dinamički mikronizirani klinoptilolit, lan, pivski kvasac, ekstrakt cikorije i ekstrakt yucce.

Nutritivni sastav Nature’s Protection Kitten Poultry with Krill proizvoda sadrži: sirovi protein – 36%, sirove masti i ulja – 22%, sirovi minerali – 6.8%, sirova vlakna – 1.5%, kalcijum – 1%, fosfor – 0.9%, kalijum – 0.7%, natrijum – 0.45%, omega 3 – 0.32%, i omega 6 – 4.38%.

Danas želimo da vam predstavimo Nature’s Protection Kitten Poultry with Krill 400g, pažljivo formulisanu suvu hranu za kućne ljubimce, namenjenu pružanju optimalne ishrane za mačiće do 1 godine starosti. U ovom članku istražićemo ključne karakteristike i prednosti ovog proizvoda, s posebnim naglaskom na dva važna prebiotika: Yucca schidiger i ekstrakte kvasca koje Nature’s Protection Kitten Poultry with Krill sadrži.

Snaga Nature’s Protection Kitten Poultry with Krill 400g

Ojačajte odbrambeni sistem vašeg mačića

Nature's Protection Kitten Poultry with Krill 400g hrana za mačiće

Photo by Shoppster.rs

Hrana za mačiće Nature’s Protection Kitten Poultry with Krill 400g pažljivo je osmišljena da omogući zdrav rast i razvoj vašeg mačića. Ova premium hrana za kućne ljubimce napravljena je od visokokvalitetnih sastojaka koji pružaju esencijalne hranljive materije za opštu dobrobit organizma vašeg malog prijatelja.

Prebiotici: Yucca Schidiger i ekstrakti kvasca

Yucca schidiger i ekstrakti kvasca su dva ključna prebiotika prisutna u Nature’s Protection Kitten Poultry with Krill 400g hrani za mačiće. Ovi prebiotici igraju ključnu ulogu u jačanju prirodnih sistema odbrane vašeg mačića i pomažu održanje celokupnog zdravlja njegovog organizma.

Yucca schidiger, sastojak dobijen iz Yucca biljke, prepoznat je po svojim različitim svojstvima koja imaju pozitivan efekt na zdravstveno stanje organizma. Ona sadrži prirodna jedinjenja koja imaju jaka antiinflamatorna i antioksidativna svojstva. Ova svojstva pomažu jačanju imunološkog sistema vašeg mačića, smanjujući rizik od pojave infekcija i različitih bolesti. Dodatno, Yucca schidiger pomaže u procesu varenja, jačajući zdravu crevnu floru i sprečavajući gastrointestinalne probleme.

Ekstrakti kvasca, s druge strane, bogati su korisnim mikroorganizmima koji podržavaju zdravu crevnu floru. Ovi mikroorganizmi, poznati kao probiotici, pomažu održavanju balansiranog sistema varenja i poboljšavaju apsorpciju hranljivih materija. Unapređujući varenje, ekstrakti kvasca doprinose celokupnom blagostanju vašeg mačića, osiguravajući pravilan rast i razvoj.

Uključivanje Yucca schidigera i ekstrakata kvasca u Nature’s Protection Kitten Poultry with Krill hranu za mačiće pokazuje predanost ovog brenda pružanju zdrave ishrane vašem malom prijatelju. Ovi prebiotici zajedno jačaju imunološki sistem mačića, unapređuju varenje i jačaju zdravu crevnu floru, što konačno pomaže vašem mačiću da napreduje.

Vidi Natures Protection Kitten Poultry with Krill 400g na Shoppsteru

Nutritivna izvrsnost za optimalan rast i razvoj

Nutritivni sastav Nature’s Protection Kitten Poultry with Krill 400g hrane za mačiće

Nature’s Protection Kitten Poultry with Krill 400g hrana za mačiće je pažljivo formulisana kako bi pružila esencijalne nutrijente koje vaš mačić u razvoju zaista treba. Hajde da pažljivije pogledamo nutritivni sastav ove premium hrane za kućne ljubimce:

  1. Protein: S visokim sadržajem proteina od 36%, dobijenim iz kvalitetnog pilećeg mesa, ovaj proizvod omogućuje razvoj snažnih mišića i tkiva, neophodnih za rast vašeg mačića.
  2. Omega-3 i Omega-6 masne kiseline: Uključivanjem ribljeg i krill ulja u ovu formulu obezbeđuje se balansiran odnos omega-3 i omega-6 masnih kiselina. Ove esencijalne masne kiseline promovišu zdravu kožu i sjajnu dlaku, dok takođe omogućavaju razvoj mozga.
  3. Prebiotici: Kao što je već pomenuto, prisustvo Yucca schidigera i ekstrakata kvasca kao prebiotika omogućuje razvoj zdravog sistema varenja i jača prirodne odbrambene mehanizme vašeg mačića.
  4. Esencijalni vitamini i minerali: Nature’s Protection Kitten Poultry with Krill 400g hrana za mačiće obogaćena je različitim vitaminima i mineralima, uključujući kalcijum, fosfor i kalijum. Ovi nutrijenti su neophodni za razvoj kostiju, održavanje jakog imunološkog sistema i jačanje celokupnog zdravstvenog stanja organizma vašeg mačića.
Krill ulje
Krill ulje je ulje koje se ekstrahuje iz krila, malih rakova koji se nalaze u okeanu. Krill ulje je bogato omega-3 masnim kiselinama, koje su zdrave za opšte stranje organizma. Ono sadrži dve glavne vrste omega-3 masnih kiselina: eikozapentaensku kiselinu (EPA) i dokozaheksaensku kiselinu (DHA). Ove masne kiseline su poznate po svojim antiinflamatornim svojstvima i njihovoj ulozi u jačanju zdravlju srca, mozga i zglobova.
Krill ulje je naročito važno za razvoj mačića jer pruža esencijalne hranljive sastojke koji omogućavaju njihov rast i razvoj. Omega-3 masne kiseline, poput EPA i DHA, ključne su za zdrav razvoj mozga, nervnog sistema i vida mačića. Pored toga, omega-3 masne kiseline imaju antiinflamatorno dejstvo, što može biti korisno za mačiće s inflamatornim stanjima ili alergijama.
Upotreba krill ulja kao dodatka ishrani za male mačiće treba da se vrši pod nadzorom veterinara kako bi se osigurala pravilna doza te stručno praćenje opšteg zdravstvenog stanja mačića. Važno je napomenuti da su omega-3 masne kiseline korisne, ali je neophodno obezbediti uravnoteženu ishranu koja zadovoljava nutritivne potrebe rastućih mačića.
Ukupno gledano, krill ulje je važan izvor omega-3 masnih kiselina za male mačiće, te doprinosi opštem zdravlju i blagostanju njihovog organizma.

Zaključak

Da zaključimo, Nature’s Protection Kitten Poultry with Krill 400g je premium hrana za kućne ljubimce koja stavlja zdravlje i dobrobit vašeg rastućeg mačića na prvo mesto. Sa svojim visokokvalitetnim sastojcima, uključujući pileće meso, krill ulje, i korisne prebiotike Yucca schidiger i ekstrakte kvasca, ova formula pruža uravnoteženu i hranljivu ishranu za vašeg malenog mačjeg prijatelja. Izgrađujući jak prirodni odbrambeni sistem vašeg mačića, omogućavajući zdravo varenje, i pružajući esencijalne nutrijente za rast i razvoj, ovaj proizvod obezbeđuje da vaš mačić ima najbolji mogući početak u životu, barem kada je hrana u pitanju. Pružite svom mačiću ishranu vrhunskog kvaliteta koju zaslužuje uz Nature’s Protection Kitten Poultry with Krill 400g.

Prebiotici i probiotici
Prebiotici i probiotici su oba važni za zdravlje creva, ali deluju na različite načine. Prebiotici su nerazgradiva vlakna koja hrane dobre bakterije u crevima, dok su probiotici žive bakterije koje su korisne za zdravlje.
Prebiotici se nalaze u namirnicama poput voća, povrća i integralnih žitarica. Probiotici se nalaze u fermentisanim namirnicama poput jogurta, kefira i kombuhe.

I prebiotici i probiotici mogu pomoći u poboljšanju varenja, smanjenju upale i jačanju imunološkog sistema. Takođe mogu pomoći u prevenciji i lečenju različitih zdravstvenih stanja, uključujući gojaznost, dijabetes i bolesti srca.

Ako želite poboljšati zdravlje creva, dobra je ideja da u vašu ishranu uvedete namirnice bogate i prebioticima i probioticima. Takođe možete i uzimati dodatke ishrani koji sadrže prebiotike i probiotike.

Evo tabele koja sumira ključne razlike između prebiotika i probiotika:

Karakteristike Prebiotici Probiotici
Definicija Nerazgradiva vlakna koja hrane dobre bakterije u crevima Žive bakterije koje su korisne za zdravlje
Nalaze se u Voće, povrće i integralne žitarice Fermentisane namirnice poput jogurta, kefira i kombuhe
Učinak Poboljšavaju varenje, smanjuju upale, jačaju imunološki sistem Preventivno deluju i pomažu u lečenju različitih zdravstvenih stanja, uključujući gojaznost, dijabetes i bolesti srca

Vidi Natures Protection Kitten Poultry with Krill 400g na Shoppsteru

back to top